Sportski forum
Niste prijavljeni na forum. Molimo prijavite se, ili se registrujte, ako nemate nalog. Registracija traje svega nekoliko minuta i potpuno je besplatna. Dobrodošli na sportski forum!
Sportski forum
Niste prijavljeni na forum. Molimo prijavite se, ili se registrujte, ako nemate nalog. Registracija traje svega nekoliko minuta i potpuno je besplatna. Dobrodošli na sportski forum!
Sportski forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sportski forum

Forum o sportskim desavanjima

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Vermez: ''Derbi odlučuje o tituli!'' 28. APRIL 2013. | 20:21 | IZVOR: BETA

Ići dole 
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 597
Datum upisa : 26.01.2012
Godina : 33

Vermez: ''Derbi odlučuje o tituli!'' 28. APRIL 2013. | 20:21 | IZVOR: BETA Empty
PočaljiNaslov: Vermez: ''Derbi odlučuje o tituli!'' 28. APRIL 2013. | 20:21 | IZVOR: BETA   Vermez: ''Derbi odlučuje o tituli!'' 28. APRIL 2013. | 20:21 | IZVOR: BETA EmptyNed Apr 28, 2013 9:53 am

Posle remija u Novom Pazaru, trener Partizana procenio da će odluka o novom šampionu, po svemu sudeći, pasti na derbiju protiv Crvene zvezde. Istakao i da je sa tribina stadiona u Novom Pazaru bio ''pljuvan, gađan, polivan vodom'', ali da u tome ne traži razloge novog kiksa svog tima.
Vermez: ''Derbi odlučuje o tituli!'' 28. APRIL 2013. | 20:21 | IZVOR: BETA Vermez600116279020130425105537
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle današnjeg remija sa Novim Pazarom (0:0) u 25. kolu Super lige da će "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom posle dužeg vremena odlučivati o tituli šampiona Srbije.

"Nisu ni oni (Zvezda) u nekom Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i utakmicu u Kragujevcu koja će biti slična ovoj današnjoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović posle utakmice u Novom Pazaru.

Partizan je remijem sa Novim Pazarom ostao na samo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, iako je posle 19. kola imao čak 11 bodova više.

Na pitanje novinara da li se plaši o svom statusu u Partizanu, Vermezović je odgovorio: "Ne, o mom statusu odlučujem samo ja".

"Utakmica sa Novim Pazarom je bila borbena, posebno u drugom poluvremenu. U prvom delu smo bili malo rezervisani, stvorili smo dosta šansi, mada su i oni imali dve-tri prilike. Nažalost, izgubili smo dva boda, ali ima još pet kola do kraja, igramo i derbi kod kuće i moramo biti mnogo angažovaniji", dodao je Vermezović.

U ekipi Partizana nije bilo reprezentativnog napadača Marka Šćepovića, a Vermezović je rekao da je jedan od razloga i sukob sa saigračem Aleksandrom Mitrovićem.

"Imali su verbalni duel na treningu. Ovo je bila psihološki jaka utakmica za Marka, koji u poslednje vreme na treninzima nije pokazao da sve to može da izdrži. Bio je to običan duel, čarka, ništa spektakularno", naveo je Vermezović.

Utakmicu u Novom Pazaru obeležilo je i nekoliko incidentata navijača domaćeg kluba, a trener crno-belih je kazao da nije obraćao pažnju na ambijent jer mu je bilo bitno "samo da izvuče živu glavu".

"Nije mi bilo svejedno, ne zbog galame i svih tih povika, ali bio sam polivan vodom, pljuvan, gađan. Kapiram da je sve to deo predstave, ali mislim da je sve to malo preterano.

U velikoj meri nismo bili zaštićeni na svom radnom mestu. Ali, ne kažem da je to razlog zašto nismo pobedili. Nisam obraćao pažnju na ambijent, gledao sam da izvučem živu glavu", rekao je Vermezović.
Nazad na vrh Ići dole
https://sportforum.serbianforum.info

Vermez: ''Derbi odlučuje o tituli!'' 28. APRIL 2013. | 20:21 | IZVOR: BETA
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sportski forum :: Sportske vesti :: Fudbal-
Skoči na: