Fudbaler Napolija Valter Gargano želeo je da išamara Veslije Snajdera na utakmici četvrtfinala Kupa italije u Napulju. Holanđanin je neoprezno pogodio đonom Urugvajca posred cevanice i samo pukom srećom je Garganova potkolenica ostala čitava. Čim se pridigao Južnoamerikanac je u nastupu besa kidisao ka Snajderu u želji da se fizički obračuna sa njim. Zahvaljujuči intervenciji njegovih saigrača nije dobio priliku da se revanšira veznom igraču “neroazura”.
- To je bilo veoma loše s njegove strane. Ne znam da li je bilo kukavički, ali znam da mi je zamalo polomio nogu. U tom trenutku bio sam toliko ljut i pojma nemam kako sam uspeo da se iskontrolišem. u afektu sam želeo da mu podelim par šamara, ali sam srećom ostao pribran da to ne učinim. Nisam smeo da ostavim saigrače na cedilu - rekao je temperamentni Gargano.
Fudbaler Napolija je dodao da ga je posle tog trenutka Snajder zaobilazio u širokom luku.
- Snajder je bio svestan šta je uradio i zapravo mi se više nije približavao do kraja utakmice. Znao je da rizikuje da bude ošamaren.